STK til tops under Lag-NM!

Publisert: 9. oktober 2012 i Uncategorized

Sørlandets Trialklubb var representert med 2 lag, ett Veteran og ett Junior-lag under årets Lag-NM som ble arrangert på Bokn Lørdag 06.10

Veterangutta knuste all motstand og stakk av med den gjeveste medaljen! Laget hadde kun 10 tellende prikker, hele 25 prikker foran neste lag som var ringrevene fra Hobøl. Oms fulgte deretter på 3. plass, kun en prikk bak lag nr 2. Veteranlaget vårt besto av: Tor Kristian Pedersen, Tommas Lovasz, Geir Børre Pedersen og Jon Kevin Nilsen. Lagleder var Mardon Moi.

Juniorene våre var vel på forhånd klar over at en pallplass ville bli vanskelig, men guttene ga alt og endte til slutt på en imponerende 8. plass av hele 22 lag! Løypene var utrolig krevende, med mye(!) gjørme og generellt glatt føre. Anders fikk noen skrubbsår i ansiktet etter ett noe ublidt møte med vestlandsk myr, men alle var fornøyd med dagen etterpå. Juniorlaget besto av: Anders Rosseland, Andreas Robstad, Tor Henrik Koveland og Alexander Stein. Lagleder var Vidar Rosseland

Det er stengt for kommentarer.