Opptak Region Sør Rekrutteringsteam

Publisert: 2. januar 2013 i Uncategorized

Informasjon fra Region Sør Trial:

I 2012 ble det startet opp satsingsteam i trenings region sør. Dette var en suksess som videreføres fremover.

Vedlagt finner dere en brosjyre som beskriver konsept og krav til utøvere som ønsker å være med på satsingsteamet. Teamet støttes med toppidrettsmidler, men søkere må regne med en egenandel i tillegg.

Coach og organisator for Team Sør er Marianne Kristiansen fra Kristiansand Trialklubb. Hun er utdannet innen idrettspsykologi og er god støtte for førere og foresatte i forbindelse med satsningen.

I 2013 er Team sør så heldige å fått Kristoffer Leirvåg som hovedtrener. Kristoffer kommer i tillegg til å ha med seg lokale trenere på samlingene.

Samlingene vil i hovedsak bli arrangert på Sørlandet, men om det er deltakere fra sørvest kan det vurderes å også legge samlinger her.  Noen av samlingene kan bli i sammen med Team Norway og Team Motorsyklisten.

Det er viktig å merke seg at alle kjørerne skal ha en individuell vurdering, uavhengig av hvilken klubb de kommer fra. Så hvis din klubb har mange aktuelle kandidater så kan samtlige søke. Det blir tatt ut to til tre personer fra regionen som blir med for å vurdere søkerne. Dette blir folk som er i miljøet, de har god oversikt over nivåene og det skal ikke være behov for prøvekjøring.

Søknadsfristen er 5. januar 2013. Søkere blir da vurdert og teamsammensetningen skal være klar innen 15. januar 2013.

Brosjyre Pdf

Det er stengt for kommentarer.