Året i gang!

Publisert: 6. mars 2013 i Uncategorized

Da begynner det å nærme seg kjøreforhold ute i skogen og vi håper at mange har begynnt å tenke på å ta vårpussen på trialsykkelen sin!

Det kjøres gjevnlig i hallen, så ikke vær redd for å ta deg en tur her heller.

Vi har blitt noen nye medlemmer fra Evje, velkommen til dere!

Årets første styremøte ble avholdt 27. Februar med den nye styret. Masse gode forslag til hva vi skal foreta oss i fremtiden.

Trond Andersen har sagt seg villig til å ta arbeidet med å søke midler for klubben i diverse fond o.l. Hvis noen har gode forslag om dette, ta kontakt med Trond.

Olav Robstad har tatt jobben som dugnads/baneansvarlig, og kommer til å sette opp en prioritetsliste på hva som bør gjøres i løpet av året. Brenner du inne med noen knakende forslag her snakker du med Olav. Det vil komme nærmere informasjon og plan om når og hva om litt. Håper mange har lyst til å være med å dra lasset her.

Vi kommer også til å skjerpe inn på treningsloggen. En ny og bedre versjon er på vei, og vi kommer til å sette opp en liste for hvem som skal være trenings/aktivitetsleder på hvilke dager. Om det er noen som har aktivitetslederkurset eller om noen flere ønsker å ta dette, ta kontakt med Jon Kevin. Vær også forberedt på å vise lisenspapirene dine på første trening i år. Lever gjerne en kopi av dette som vi kan legge i treningsloggen, så slipper du å stå i beita om denne er glemt hjemme på en trening.

Vi tenker også å arrangere nybegynnerkurs og åpen dag i år, nærmere informasjon kommer! Ta gjerne kontakt allerede nå om du ønsker å melde deg på nybegynnerkurs, slik at dere er sikret plass.

STK dekker også i år halve treningsavgiften for førere som vil delta på treningssamlingene i Søgne. Dette gjelder for førere som er medlem og er lisensiert igjennom STK.

Til slutt noen bilder fra Team Motorsyklisten som var oppe og kjørte på området vårt i strålede sol og perfekt skareføre!

Det er stengt for kommentarer.